Overige activiteiten

Scholenzondag 26 januari 2020

Scholenzondag 26 januari 2020

U bent van harte uitgenodigd om de scholenzondag mee te maken in VEG het Kruispunt. Het belooft een hele mooie samenkomst te worden voor jong en oud olv voorganger Leen Koster. Het thema van dit jaar is Welkom thuis! "De vader wacht". Dit thema zal centraal staan tijdens de gehele samenkomst!

 

lees verder

Eindtijd in Beeld Conferentie 14 maart 2020

Eindtijd in Beeld Conferentie 14 maart 2020

Op zaterdag14 maart a.s. zal voorganger Leen Koster spreken op de “Eindtijd in Beeld conferentie” bij VEG het Kruispunt. Via zeer boeiende powerpointbeelden, met tekst, filmpjes en foto’s, zal de Bijbel helemaal tot leven komen! Met geheimenissen die zeker zullen boeien. Jezus komt terug! Het zal zijn als in de dagen van Noach….Schrijf u nu snel in want vol = vol

 

lees verder

Gezinsdiensten

Gezinsdiensten

Regelmatig worden er een gezinsdiensten georganiseerd. Deze diensten zijn voor jong en oud. Tijdens deze diensten wordt er uiteraard op een leuke en laagdrempelige manier stil gestaan bij acuele thema`s waar alle gezinnen mee te maken hebben. 

 

lees verder

Vrouwenactiviteiten

Vrouwenactiviteiten

Er worden regelmatig verschillende vrouwenactiviteiten georganiseerd door een team van enthousiaste vrouwen uit onze gemeente. De activiteiten zijn zeer divers zoals bijvoorbeeld; het volgen van workshops, gezamenlijk lunchen tot geheel verzorgde vrouwenavonden met verschillende gastspreeksters.

 

lees verder