Eindtijd in Beeld Conferentie 27 maart 2021

Op zaterdag 27 maart 2021 zal voorganger Leen Koster spreken op de “Eindtijd in Beeld Conferentie” bij VEG het Kruispunt. Via zeer boeiende powerpointbeelden, met tekst, filmpjes en foto’s, zal de Bijbel helemaal tot leven komen! Met geheimenissen die zeker zullen boeien. Jezus komt terug! Het zal zijn als in de dagen van Noach….Schrijf u nu snel in want vol = vol

"Van de redactie" , Nieuwerkerk aan den IJssel , 13-01-2019

Leen Koster, staat ook wel bekend als ‘de zingende Dominee’ en is van Joodse komaf. Hij is inmiddels geen onbekende meer. Hij spreekt dan ook in heel wat kerken, zowel in Nederland, alsmede in het buitenland. Leen is naast voorganger, ook zanger en schrijver. Hij is de medeauteur van het boek “De waarheid over de eindtijd”.

De studies zullen volledig via PowerPoint op een groot scherm geprojecteerd worden. Met geheimenissen die u zeker zullen boeien. Met een heldere uitleg over bijvoorbeeld:

  • “De tijd van Noach en de wereld van nu”
  • “De vrouw op het beest” 
  • “De gemeente en de Grote Verdrukking”
  • “De opname van de gemeente”
  • “De schalen en bazuinen”, en nog meer.....

Voorganger Leen Koster heeft deze conferentie al in Suriname gehouden. Daar heeft hij zelfs ook een award voor mogen ontvangen. (Klik op deze link om daar meer over te lezen) Hoe bijzonder is dat! Onze voorganger blikt terug: "Ik heb geweldige mensen mogen vertellen over de eindtijd in Suriname" 

“Het zijn echt zeer mooie en levendige studies, mede door de films, foto’s en teksten. De Bijbel komt zo helemaal tot leven. Het was echt zeer boeiend en heel leerzaam voor mij”  Aldus een bezoekster van de conferentie in Suriname

Reserveren is verplicht via deze link: https://www.eventsforchrist.nl/event/eindtijd-in-beeld-conferentie 

Lunch bestellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een lunch-box kost 10 euro en dient ook vooraf besteld te worden. De lunchbox is op zaterdag 27 maart 2021, tijdens de pauze bij de keuken af te halen, op vertoon van uw aankoopbewijs.

De lunchbox bestaat uit: Vers bolletje kaas, vers bolletje kipfilet, een krentenbol, een flesje water, appel, Mueslireep, pepermuntje en koffie of thee. 

De conferentie is uitverkocht, maar aanmelden is toch mogelijk. De kans bestaat dat er naar een grotere zaal zal worden uitgeweken.  Hierover zal iedereen tijdig worden geïnformeerd. 

 

Eindtijd in beeld Conferentie door Leen Koster

Wanneer: Zaterdag 27 maart 2021.

Aanvang: 10:00 uur - tot ongeveer 16:00 uur.

Plaats: Nieuwerkerk aan den IJssel

Gebouw: VEG Het Kruispunt, aan de Goudmos 67a.

Reserveren is verplicht via deze link: https://www.eventsforchrist.nl/event/eindtijd-in-beeld-conferentie (Via Eventsforchrist) Lunchreservering is ook mogelijk. Maar wees snel want vol = vol !