Eindtijd in Beeld Conferentie 2 oktober 2021

De Eindtijd in Beeldconferentie gaat door!

De Eindtijd in Beeld Conferentie wordt op zaterdag 2 oktober 2021 gehouden, in de Levend Evangelie Gemeente, (LEG), Kruisweg 55, te Aalsmeerderbrug.
Aanvang: 10:00 uur – 17:00 uur.
De reden dat de conferentie niet in ons gebouw kan worden gehouden is dat er te veel aanmeldingen zijn. Dit betekent dat i.v.m. de huidige Coronaregels, dat er dan vier samenkomsten zouden moeten worden belegd, dit vanwege ruimtegebrek. In de buurt kon was geen geschikte ruimte beschikbaar, groot genoeg om de hoeveelheid mensen te ontvangen. De kerkzaal van de L.E.G. in Aalsmeerderbrug, is wel geschikt en goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en het parkeren is gratis

Via zeer boeiende powerpointbeelden, met tekst, filmpjes en foto’s, zal de Bijbel helemaal tot leven komen! Met geheimenissen die zeker zullen boeien. Jezus komt terug! Het zal zijn als in de dagen van Noach….

Schrijf u nu snel in want vol = vol

"Van de redactie" , Nieuwerkerk aan den IJssel , 26-08-2021

Leen Koster, staat ook wel bekend als ‘de zingende Dominee’ en is van Joodse komaf. Hij is inmiddels geen onbekende meer. Hij spreekt dan ook in heel wat kerken, zowel in Nederland, alsmede in het buitenland. Leen is naast voorganger, ook zanger en schrijver. Hij is de medeauteur van het boek “De waarheid over de eindtijd”.

De studies zullen volledig via PowerPoint op een groot scherm geprojecteerd worden. Met geheimenissen die u zeker zullen boeien. Met een heldere uitleg over bijvoorbeeld:

  • “De tijd van Noach en de wereld van nu”
  • “De vrouw op het beest” 
  • “De gemeente en de Grote Verdrukking”
  • “De opname van de gemeente”
  • “De schalen en bazuinen”, en nog meer.....

Voorganger Leen Koster heeft deze conferentie al in Suriname gehouden. Daar heeft hij zelfs ook een award voor mogen ontvangen. (Klik op deze link om daar meer over te lezen) Hoe bijzonder is dat! Onze voorganger blikt terug: "Ik heb geweldige mensen mogen vertellen over de eindtijd in Suriname" 

“Het zijn echt zeer mooie en levendige studies, mede door de films, foto’s en teksten. De Bijbel komt zo helemaal tot leven. Het was echt zeer boeiend en heel leerzaam voor mij”  Aldus een bezoekster van de conferentie in Suriname. 

 

Van Leen Koster 26 augusteus 2021

De Eindtijd in Beeld Conferentie wordt op zaterdag 2 oktober gehouden, in de Levend Evangelie Gemeente, (LEG), Kruisweg 55, te Aalsmeerderbrug.
Aanvang: 10:00 uur – 17:00 uur.
De reden dat de conferentie niet in ons gebouw kan worden gehouden is dat er te veel aanmeldingen zijn. Dit betekent dat i.v.m. de huidige Coronaregels, dat ik dan vier samenkomsten zou moeten beleggen, dit vanwege ruimtegebrek. In de buurt kon ik ook geen geschikte ruimte vinden, groot genoeg om de hoeveelheid mensen te ontvangen. De kerkzaal van de L.E.G. in Aalsmeerderbrug, is wel geschikt en goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en het parkeren is gratis.

De conferentie wordt heel leerzaam. Ook voor de tieners en jeugd is het iets wat ze niet mogen missen. Ze krijgen hierdoor een hele frisse kijk op de bijbel in combinatie met de tijd waarin wij leven. Ouders, wees er dus zelf ook bij! Geef het juiste voorbeeld, want ook voor ons, volwassenen, zal de conferentie zeer leerzaam zijn. Vervoer kan altijd geregeld worden. Vindt u het te ver? Ach, denk maar eens aan Paulus en de andere discipelen, die geen auto hadden. Ze hebben heel wat afgereisd. Niemand hoeft op een ezel of op een paard. Maar wij hebben de luxe om met een auto te kunnen. Gewoon gas geven en een kleine 45 minuten later bent u er al. Het is zo belangrijk om deze conferentie bij te wonen. Ik hoop dat eenieder de ernst van deze tijd ziet.

Registeren:
Er ligt een lijst op tafel waarop u zich kunt registeren. U krijgt van mij, voordat de conferentie aanvangt, een toegangsbewijs. Deze dient u dan wel mee te nemen naar de conferentie.

Lunch bestellen?
Ook dat kan. Een lunch-box kost 10 euro. U mag dit op de gemeenterekening overmaken. U mag ook of per pin of contant betalen, ga hiervoor naar Priscilla Baars. Na betaling van de lunchbox krijgt u een rode munt van Priscilla uitgereikt. De lunchbox is op zaterdag 2 oktober af te halen op vertoon van de rode munt. Deze dient u in te leveren. U hoort ter plekke waar u de lunchbox in het gebouw kunt afhalen.

De lunchbox bestaat uit: Vers bolletje kaas, vers bolletje kipfilet, een krentenbol, een flesje water, appel, Mueslireep, pepermuntje.
* Koffie, thee en frisdrank zijn tegen betaling apart in de LEG verkrijgbaar.

Eindtijd in beeld Conferentie door Leen Koster

Wanneer: Zaterdag 2 oktoberr 2021.

Aanvang: 10:00 uur - tot ongeveer 17:00 uur.

Plaats: Aalsmeerderbrug

Gebouw: Levend Evangelie Gemeente (LEG), Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug.

Reserveren is verplicht via deze link: https://www.eventsforchrist.nl/event/eindtijd-in-beeld-conferentie (Via Eventsforchrist) Lunchreservering is ook mogelijk. Maar wees snel want vol = vol !

       

Ingang Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug                   Hoofdingang LEG gebouw