Welkom op de website van VEG Het Kruispunt

 

Wij heten iedereen van harte welkom in onze Christelijke Gemeente!

Ben je van plan om langs te komen of wil je graag met ons of één van onze activiteiten kennismaken? Klik dan hier voor onze actuele agenda en kom gerust langs!

Ben je benieuwd naar wie wij zijn? In de koffieruimte staat een lekker gratis kopje koffie voor je klaar. Je mag natuurlijk ook via mail of telefoon contact met ons opnemen. Wij zijn er voor jou!

Nieuws

Vrouwenavond 28 februari 2020

Vrouwenavond 28 februari 2020

geplaatst op: woensdag 05 februari 2020

U bent van harte uitgenodigd om de vrouwenavond mee te maken in "Het Kruispunt". Het belooft een hele mooie avond te worden voor jong en oud met spreekster Jeanet Hertsenberg. Het thema waar Jeanet over zal spreken is "De wachtkamer". 

 

lees verder

Impressie scholenzondag 26 januari 2020

Impressie scholenzondag 26 januari 2020

geplaatst op: maandag 27 januari 2020

Zondag 26 januari hebben we weer een geslaagde scholenzondag georganiseerd. Wij hebben een record aantal kinderen en ouders mogen ontvangen die "het Kruispunt" hebben bezocht. Wat een feest was dat!

 

lees verder

Eindtijd in Beeld Conferentie 14 maart 2020

Eindtijd in Beeld Conferentie 14 maart 2020

geplaatst op: maandag 13 januari 2020

Op zaterdag14 maart a.s. zal voorganger Leen Koster spreken op de “Eindtijd in Beeld conferentie” bij VEG het Kruispunt. Via zeer boeiende powerpointbeelden, met tekst, filmpjes en foto’s, zal de Bijbel helemaal tot leven komen! Met geheimenissen die zeker zullen boeien. Jezus komt terug! Het zal zijn als in de dagen van Noach….Schrijf u nu snel in want vol = vol

 

lees verder