Welkom op de website van VEG Het Kruispunt

 

Wij heten iedereen van harte welkom in onze gemeente!

Ben je van plan om langs te komen of wil je graag met ons of één van onze activiteiten kennismaken? Klik dan hier voor onze actuele agenda en kom gerust langs!

Ben je benieuwd naar wie wij zijn? In de koffieruimte staat een lekker gratis kopje koffie voor je klaar. Je mag natuurlijk ook via mail of telefoon contact met ons opnemen. Wij zijn er voor jou!

Nieuws

Scholenzondag 26 januari 2020

Scholenzondag 26 januari 2020

geplaatst op: zaterdag 18 januari 2020

U bent van harte uitgenodigd om de scholenzondag mee te maken in VEG het Kruispunt. Het belooft een hele mooie samenkomst te worden voor jong en oud olv voorganger Leen Koster. Het thema van dit jaar is Welkom thuis! "De vader wacht". Dit thema zal centraal staan tijdens de gehele samenkomst!

 

lees verder

Eindtijd in Beeld Conferentie 14 maart 2020

Eindtijd in Beeld Conferentie 14 maart 2020

geplaatst op: maandag 13 januari 2020

Op zaterdag14 maart a.s. zal voorganger Leen Koster spreken op de “Eindtijd in Beeld conferentie” bij VEG het Kruispunt. Via zeer boeiende powerpointbeelden, met tekst, filmpjes en foto’s, zal de Bijbel helemaal tot leven komen! Met geheimenissen die zeker zullen boeien. Jezus komt terug! Het zal zijn als in de dagen van Noach….Schrijf u nu snel in want vol = vol

 

lees verder

Impressie Film avond 13 december 2019

Impressie Film avond 13 december 2019

geplaatst op: zaterdag 14 december 2019

Op vrijdagavond 13 december hebben we als gemeente een zeer geslaagde film avond georganiseerd. In een uiterst sfeervolle kerstzaal hebben we mogen genieten van de kerstfilm "de Ster". Lees hieronder snel verder!

 

lees verder