Overige activiteiten

Eindtijd in Beeld Conferentie 2 oktober 2021

Eindtijd in Beeld Conferentie 2 oktober 2021

De Eindtijd in Beeldconferentie gaat door!

De Eindtijd in Beeld Conferentie wordt op zaterdag 2 oktober 2021 gehouden, in de Levend Evangelie Gemeente, (LEG), Kruisweg 55, te Aalsmeerderbrug.
Aanvang: 10:00 uur – 17:00 uur.
De reden dat de conferentie niet in ons gebouw kan worden gehouden is dat er te veel aanmeldingen zijn. Dit betekent dat i.v.m. de huidige Coronaregels, dat er dan vier samenkomsten zouden moeten worden belegd, dit vanwege ruimtegebrek. In de buurt kon was geen geschikte ruimte beschikbaar, groot genoeg om de hoeveelheid mensen te ontvangen. De kerkzaal van de L.E.G. in Aalsmeerderbrug, is wel geschikt en goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en het parkeren is gratis

Via zeer boeiende powerpointbeelden, met tekst, filmpjes en foto’s, zal de Bijbel helemaal tot leven komen! Met geheimenissen die zeker zullen boeien. Jezus komt terug! Het zal zijn als in de dagen van Noach….

Schrijf u nu snel in want vol = vol

 

lees verder

Gezinsdiensten

Gezinsdiensten

Regelmatig worden er een gezinsdiensten georganiseerd. Deze diensten zijn voor jong en oud. Tijdens deze diensten wordt er uiteraard op een leuke en laagdrempelige manier stil gestaan bij acuele thema`s waar alle gezinnen mee te maken hebben. 

 

lees verder

Vrouwen activiteiten

Vrouwen activiteiten

Er worden regelmatig verschillende vrouwenactiviteiten georganiseerd door een team van enthousiaste vrouwen uit "Het Kruispunt". De activiteiten zijn zeer divers zoals bijvoorbeeld; het volgen van workshops, gezamenlijk lunchen tot geheel verzorgde vrouwenavonden met verschillende gastspreeksters. 

 

lees verder