Vrouwen activiteiten

Er worden regelmatig verschillende vrouwenactiviteiten georganiseerd door een team van enthousiaste vrouwen uit "Het Kruispunt". De activiteiten zijn zeer divers zoals bijvoorbeeld; het volgen van workshops, gezamenlijk lunchen tot geheel verzorgde vrouwenavonden met verschillende gastspreeksters. 

U bent van harte uitgenodigd om de aankomende vrouwenavond op 28 februari 2020 te bezoeken aanvang 20:00 Klik op de volgende link voor meer informatie https://www.veghetkruispunt.nl/vrouwenavond-28-februari-2020.

Tijdens deze avond zullen we met elkaar ook een aantal liederen zingen en zullen we luisteren naar Jeanet die zal spreken over het thema: "de wachtkamer". Onderwerpen zoals: ‘wachten’, ‘hobbels op je weg’, ‘tot bloei komen’ zullen o.a. aan de orde komen. 

Kortom, kom en neem anderen mee op vrijdag 28 februari en geniet van een geweldige avond met zang, muziek en een woord voor jong en oud! De toegang is vrij en vanaf 19:30 is er inloop met koffie. Na afloop kunt uiteraard gezellig napraten onder het genot van een gratis kopje koffie, thee en koek. 

Wanneer u op deze link klikt krijgt u een impressie van de voorgaande vrouwenactiviteiten te zien. 

Wanneer u geïnteresseerd bent in de overige vaste activiteiten van "Het Kruispunt" dan kunt u op deze link klikken om deze te bekijken.