Impressie Film avond 13 december 2019

Op vrijdagavond 13 december hebben we als gemeente een zeer geslaagde film avond georganiseerd. In een uiterst sfeervolle kerstzaal hebben we mogen genieten van de kerstfilm "de Ster". Lees hieronder snel verder!

"Een sfeervolle en gezellige avond"

Onder het genot van verschillende hapjes en drankjes (en de popcorn mocht natuurlijk ook niet ontbreken) hebben we een mooie film avond voor jong en oud met elkaar beleefd onder leiding van Priscilla & Gerdine.

De animatiefilm "de Ster" was zeer actueel en passend gezien de aankomende kersttijd waarbij we de geboorte van de Here Jezus gedenken. Voorganger Leen Koster op zijn Facebook pagina: "Vandaag naar de film "De ster" geweest in onze gemeente. Wat een mooie animatiefilm! Het blijft voor mij ontroerend om te zien hoeveel liefde God heeft voor ons. Hij zond Zijn Zoon voor ons" 

Na afloop hebben we onder het genot van warme hapjes, verzorgd door Hans, nog gezellig na mogen praten. Bekijk via deze link de gehele sfeerimpressie van de avond: https://www.veghetkruispunt.nl/media-en-archief/impressie-film-avond-13-december-2019