Impressie scholenzondag 26 januari 2020

Zondag 26 januari hebben we weer een geslaagde scholenzondag georganiseerd. Wij hebben een record aantal kinderen en ouders mogen ontvangen die "het Kruispunt" hebben bezocht. Wat een feest was dat!

"We hebben genoten van de live show en pannenkoeken"

De kinderen hebben in de weken voorafgaand aan de scholenzondag goed hun best gedaan op school. Het thema was dit jaar: Welkom thuis!  “De vader wacht”  Voorganger Leen Koster stond uitgebreid stil bij de werkjes die de kinderen hadden gemaakt. Vol trots vertelden sommigen over hun knutselwerk. Daarnaast werden liederen gezongen die op school waren geoefend. Er is zelfs een klein groepje kinderen op het podium gevraagd om een lied ten gehore te brengen. Wat een geweldige prestatie, complimenten hoor kinderen!

Uiteraard waren Sjef en Kim (van het poppentheater van de voorgaande jaren) ook weer aanwezig. Dit jaar werden ze vergezeld door Popi & Jopi. Het grappige duo dat op leuke manier de interactie met de kinderen en de aanwezigen opzocht. Er is veel gelachen en op een leuke en laagdrempelige manier gesproken over het thema; Welkom thuis! "De vader wacht"

Na afloop ontvingen de kinderen nog een mooie tas met inhoud en heeft iedereen kunnen genieten van de overheerlijke pannenkoeken. Mocht u deze scholenzondag hebben gemist, dan kunt u hieronder nog een aantal foto`s van de ochtend bekijken. Veel kijk plezier!

"Het Kruispunt is een fijne en warme gemeente"

"Het Kruispunt" is een lokale gemeente met veel enthousiaste en gepassioneerde christenen die graag liefde en ondersteuning naar een ieder in de samenleving willen aanbieden en uitdragen. Vandaar dat u van harte welkom bent om de samenkomst te bezoeken welke wekelijks aanvangt op zondag om 10:00 aan de Goudmos 67 te Nieuwerkerk aan den IJssel. (Ook zijn er tijdens deze samenkomst kidsclubs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar) https://www.veghetkruispunt.nl/afdelingen/kinderen

Regelmatig worden er verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd, hou daarom de website en onze Facebook pagina in de gaten! 

Hieronder nog een aantal impressie foto`s van de scholenzondag. Meer foto`s op de fotogallerij