Voorganger Leen Koster ontvangt Award voor eindtijd conferentie in Suriname

Onze voorganger Leen Koster mocht in Suriname een award in ontvangst nemen als dank en blijk van waardering voor de eindtijd conferentie. Lees hieronder snel verder.

"Van de redactie" , Nieuwerkerk aan den IJssel , 1-12-2019

We zijn erg blij en verheugd dat we het zendingsteam uit Suriname weer welkom mochten heten in Nederland, in onze gemeente het Kruispunt. Vanmorgen mochten we horen dat het team een vruchtbare en fijne tijd heeft gehad in Suriname. Onze voorganger Leen Koster heeft in Suriname een eindtijd conferentie gehouden. Daar heeft hij ook een award voor mogen ontvangen. Hoe bijzonder is dat. Onze voorganger blikt terug: "Ik heb geweldig lieve mensen ontmoet in Suriname" , "ook heb ik genoten van de gezegende tijd op Lob Makandra bij onze familie". 

Inmiddels is het bekend geworden dat onze voorganger Leen Koster ook in Nederland een "eindtijd in beeld" conferentie zal gaan houden. Deze zal op een zaterdag plaats gaan vinden. De studies zullen volledig via PowerPoint op een groot scherm geprojecteerd worden. Met geheimenissen die u zeker zullen boeien. Met een heldere uitleg over bijvoorbeeld:

  • “De tijd van Noach en de wereld van nu”
  • “De vrouw op het beest” 
  • “De gemeente en de Grote Verdrukking”
  • “De opname van de gemeente”
  • “De schalen en bazuinen”, en nog meer.....

Tot slot hieronder nog een getuigenis van een bezoekster die de conferentie in Suriname heeft bezocht.

“Het zijn echt zeer mooie en levendige studies, mede door de films, foto’s en teksten. De Bijbel komt zo helemaal tot leven. Het was echt zeer boeiend en heel leerzaam voor mij”.

 

Eindtijd in beeld Conferentie door Leen Koster

Wanneer: Zaterdag 14 maart 2020.

Aanvang: 10:00 uur - tot ongeveer 16:00 uur.

Plaats: Nieuwerkerk aan den IJssel

Gebouw: VEG Het Kruispunt, aan de Goudmos 67a.

Reserveren is verplicht via deze link: https://www.eventsforchrist.nl/event/eindtijd-in-beeld-conferentie (Via Eventsforchrist) Lunchreservering is ook mogelijk.