Vrouwenavond 28 februari 2020

U bent van harte uitgenodigd om de vrouwenavond mee te maken in "Het Kruispunt". Het belooft een hele mooie avond te worden voor jong en oud met spreekster Jeanet Hertsenberg. Het thema waar Jeanet over zal spreken is "De wachtkamer". 

"Van de redactie" , Nieuwerkerk aan den IJssel , 05-02-2020

VEG het Kruispunt organiseert met enige regelmaat verschillende thema avonden en verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. De vrouwenavond is een van deze activiteiten. Tijdens de vrouwenavond zijn uiteraard de vrouwen van harte welkom om in een ontspannen sfeer met elkaar samen te komen. Tijdens deze avond zullen we met elkaar ook een aantal liederen zingen en zullen we luisteren naar Jeanet die zal spreken over het thema: "de wachtkamer". Onderwerpen zoals: ‘wachten’, ‘hobbels op je weg’, ‘tot bloei komen’ zullen o.a. aan de orde komen. 

Kortom, kom en neem anderen mee op vrijdag 28 februari en geniet van een geweldige avond met zang, muziek en een woord voor jong en oud! De toegang is vrij en vanaf 19:30 is er inloop met koffie. Na afloop kunt uiteraard gezellig napraten onder het genot van een gratis kopje koffie, thee en koek.

Wanneer u geïnteresseerd bent in andere activiteiten van "Het Kruispunt" dan kunt u op deze link klikken om deze te bekijken.