Sinds februari 2018 hebben wij bij ons in de gemeente het project "De boodschappentas". Deze boodschappentas is bedoeld voor mensen die, door welke omstandigheden dan ook, minder bedeeld zijn.

Wekelijks nemen gemeenteleden boodschappen mee, die bestemd zijn voor dit project.

In de boodschappentas bevinden zich producten die men elke dag zou kunnen gebruiken.

Elke eerste zaterdag van maand is de uitgifte van "De boodschappentas" en kunnen deze tassen worden opgehaald tussen 15:00u - 15:15u in ons gebouw aan de Goudmos 67a.

Soms kan het voorkomen dat die zaterdag voor ons niet uitkomt, dan zullen we op zondag tussen 12.00u - 12.15u de uitgifte doen. Als dat het geval mocht zijn, wordt u door middel van een Whatsapp bericht op de hoogte gesteld.

Wij willen graag iets betekenen voor de mensen die wonen in de regio Zuidplas. (Nieuwerkerk aan den IJssel, Moerkapelle, Zevenhuizen en Moordrecht)

Kent u, of bent u, iemand die goed gebruik kan maken van "De boodschappentas", neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@veghetkruispunt.nl o.v.v. 'aanmelding De boodschappentas' .

Wilt u het project 'De boodschappentas’ financieel ondersteunen? Dan kunt u uw gift overmaken op rekeningnummer: NL59 RABO 0396 2124 68 ten name van 'VEG Het Kruispunt', onder vermelding van: ‘gift boodschappentas’.